dimarts, 2 de setembre de 2014

Resum temporada 2013-2014

Després de les vacances i començant el nou curs, és un bon moment de fer un cop d'ull a com ha anat la temporada 2013-2014 del Club de Lectura Pla 9. Ja sabeu que la nostra aposta és arriscada (fer una ullada a la literatura de gènere canviant de temàtica cada any) i que cada temporada és una aventura. Aquest darrer any vam optar per dedicar la programació del club a un gènere tant potent i popular com la sèrie negra... i s'ha de dir que l'aposta ha funcionat molt millor que la temporada 2012-2013. S'ha de reconèixer que no ha estat un èxit clamorós però si que vam aconseguir agrupar un petit grup molt constant de lectors que van gaudir força de la proposta de lectures i van descobrir alguns autors molt interessants (tot i que els nostres participants eren força experts i coneixien pro bé alguns altres). 

Pel que fa al segon objectiu d'aquest Club (potenciar el fons de gènere de la Biblioteca) en aquest cas no ha calgut fer cap promoció extra: el fons de Can Mulà de sèrie negra és prou important i es renova constantment amb les millors novetats i clàssics del mercat editorial... així que aquesta part ja la tenim coberta! Sí que és cert que treballem per intentar potenciar alguns autors que considerem de referència i que són bones apostes de qualitat (aquí podríem incloure autors com Maj Sjowall i Per Wahloo o Fred Vargas).

Com a nota final i tràgica hem de destacar que el Club ha tingut l'impacte inesperat de la desaparició d'un dels seus membres que va deixar molt afectat al grup.

Però la vida continua i el Club de lectura Pla 9 també! Així que és hora de canviar de tema i descobrir la proposta per aquest curs 2014-2015. Més informació a la següent entrada!