divendres, 3 de novembre del 2023

Codi 101: La cita de Katharina Volckmer

Dins de la programació d'aquest any sobre la situació del món i les tendències actuals ens vam proposar buscar un exemple de llibre "modern". És a dir, escrit per algú jove i que ens aportés aquell toc d'actualitat que és el centre del club d'aquest any. I amb el llibre de Katharina Volckmer que llegirem per la tertúlia de novembre creiem que ho hem aconseguit. 

El títol no pot ser més explícit: La cita o La història d'una polla jueva. Només aquesta frase ja és una declaració d'intencions de l'autora sobre la manca de límits o filtres que trobarem en el monòleg que ocupa les 135 pàgines del llibre. Tot un discurs que succeeix en la visita d'un metge (jueu) i on la protagonista, sense embuts i pràcticament sense respirar, fa un repàs de la seva vida i de tots els temes que, d'una forma o una altra, l'afecten.



Com dèiem, si voleu un llibre que us acosti les inquietuds del públic jove-adult (no estem davant d'una novel·la juvenil), La cita és un bona elecció. Ara, segurament no serà apte per a tothom. Esteu avisats/des!